37e Zomerleague 2023:

Locatie:                Bowling- en Partycentrum Maaspoort

Speeldagen:          Iedere dinsdag en donderdag van 8 juni 2023 t/m 29 augustus 2023, totaal 24 speeldagen.

Tijdstip:               Inschrijven van 19:30 uur, starttijd 20:00 uur.

Deelname:           Iedereen mag deelnemen !!

Of je nu competitie speelt of 1 x per jaar met familie of vrienden, de zomerleague is open voor iedereen, je speelt op basis van Handicap (HCP) zodat een ieder evenveel kans heeft op een plaatsje in de halve finale.

Speelwijze:           Individueel in toernooivorm met HCP. Iedere speelavond bestaat uit 3 games, het klassement en aanspraak op een halve finale plaats volgt na 4 speelavonden. Dus minimaal 12 games vormt 1 blok, Re-entry is mogelijk om je vorige blok van 12 games te verbeteren.

Handicap:            80% van 200 met een maximum van 70. Spelers uit de competitie krijgen een vaste HCP. Nieuwe spelers krijgen een HCP over hun eerste 6 games, bij een volgend blok wordt de HCP berekent over het eerste blok van 12 games.

Inschrijven:          Aan de inschrijftafel of via mail adres: zomerleague@demaaspoort.nl

Baanindeling:      Indeling wordt op de avond zelf gemaakt, deelnemers mogen een voorkeur uitspreken met wie ze spelen. Verder op volgorde van binnenkomst en inschrijving, mixed voorkeur 3 spelers per baan er kan afgeweken worden naar 2 of 4 spelers per baan. Er zijn 10 banen beschikbaar voor de Zomerleague.

Serie/ Blok:         De definitie van een blok mag u zelf bepalen hoe u deze verdeeld, als u er maar voor zorgt dat er voor 29 augustus 4 x is deelgenomen. Een blok is 4 speeldagen van 3 games.

Standenlijst:        De standenlijst zal gepubliceerd worden op een website waarvan de link terug te vinden is op www.bowlingmaaspoort.nl tevens is de standenlijst in de Bowling aanwezig. De standenlijst zal ieder weekeind geüpdatet worden.

Halve finale:        Op donderdag 31 augustus spelen de hoogst geklasseerde spelers de halve finale over 3 games, de behaalde score uit de voorronde worden mee genomen, het aantal halve finalisten zal naar rato ingedeeld worden tussen de 16 en 32 deelnemers.

Finale:                  Volgt na de halve finale op 31 augustus.

De score start op “0”

Naar Rato minimaal 8 en maximaal 16 hoogst           geklasseerde spelers. Finale bestaat wederom uit         3 games.

Prijsuitreiking:    Op donderdag 31 augustus wordt iedere                                  deelnemer van de zomerleague om 19:00 uur in                         het Bowlingcentrum verwacht. Onder het genot                        van een hapje en een drankje zal een feestelijke                            afsluiting volgen met prijsuitreiking.

Kosten:                 € 11,50 per persoon per speelavond

                              Opbouw € 10,- baanhuur, € 1,50 prijzengeld.

Bijzonderheden: Tussen de 3 games in zal er een loterij worden                            gehouden, Lootjes zijn € 0,50 per stuk.

Bowling- en Partycentrum Maaspoort,

Anja, Jeanne, Diana, Peter, Jan-Willem en Ron.

© BOWLINGDENBOSCH.NL