Jeugd van de BVDB:


BOWLING VERENIGING DEN BOSCH

LID WORDEN VAN BOWLING VERENIGING DEN BOSCH?

Bowling Vereniging Den Bosch is een plaatselijke organisatie welke uitsluitend onder toezicht van de Nederlandse Bowling Federatie fungeert (NBF). Zij organiseert diverse bowlingcompetities en toernooien, waaronder die van de jeugd.

JEUGDCOMPETITIE

Iedere zaterdagmorgen organiseert de Bowling Vereniging Den Bosch een gezellige jeugdleague van 10.30 – 12.30 uur. Een polo van de jeugdvereniging is hierbij verplicht te dragen. De kosten hiervoor bedragen € 17,50.

Alle jeugdigen van 8 t/m 17 jaar kunnen onder begeleiding van trainers en begeleiders gezellig met elkaar bowlen.

Er zijn lichtere bowlingballen aanwezig (6 en 7 pond) voor de jongere jeugd (deze ballen blijven ten alle tijden bezit van de jeugdvereniging). Tevens is er de mogelijkheid om op woensdagavond van 18.00 – 19.10 uur te trainen. De kosten zijn per maand € 29,00. Speel je Nationale Jeugd Trio League dan zijn de kosten per maand € 33,50. Voor de Nationale Jeugd Trio League wordt je geselecteerd. Begin van de maand moet het geld worden gestort,

op giro nr. NL32 INGB 0001 3207 78 tnv. Bowlingvereniging Den Bosch inzake jeugdcommissie.

TOERNOOIEN

Elk seizoen wordt door de Bowling Vereniging Den Bosch diverse toernooien georganiseerd waaronder de Bossche Kampioenschappen. Je kunt hier vrijwillig aan deelnemen. Wel zijn hier extra kosten aan verbonden naast de maandbetaling.

LIDMAATSCHAP

Het lidmaatschap van de Bowling Vereniging Den Bosch houdt in, dat je automatisch lid bent van de Nederlandse Bowling Federatie en is geldig van 1 september tot 1 september (de jeugdvereniging speelt van de eerste volle week van september tot half mei).

Je ontvangt dan een NBF bowlingpasje (ook kun je via de app mijnNBF je gegevens nakijken en het kwartaalblad voor bowlend Nederland Bowlen.nl. Ook heeft de jeugd een eigen bowlingblad de Pin Talk en dit ontvang je 6 tot 7 keer per jaar.

JAARLIJKSE TARIEVEN NBF

U betaald € 54,10 per seizoen + € 4,25 administratiekosten (administratiekosten zijn eenmalig).

Dit moet worden gestort op giro nr. NL89 INGB 0003 7189 50

tnv. Bowlingvereniging Den Bosch

INLICHTINGEN

Erik Meegdes                      Voorzitter Bowling Vereniging Den Bosch / hoofdtrainer jeugd

06-54311679

voorzitter@bowlingdenbosch.nl

Cynthia Meegdes               Administratie jeugd  

06-36395161                     

Brigitte Vis                           Penningmeester jeugd

© BOWLINGDENBOSCH.NL