Beste bowlers, ouders, verzorgers,

 

in het licht van de laatste persconferenties en oproepen van GGD/RIVM, NOC*NSF, NBF en (lokale) overheid hebben wij gisteren na online overleg besloten om de huis-leagues en jeugdtrainingen tot en met 31 maart 2020 a.s. te annuleren.

 

Wij realiseren ons dat deze dit een flink impact heeft op de leagues, maar gezien de ontstane situatie kunnen wij niet anders dan deze beslissing nemen. Deze beslissing wordt ook door de NBF geadviseerd en de NBF heeft gisteren ook alle evenementen tot en met 31 maart geannuleerd; dus geen NTL, geen Stedenontmoeting.

 

Wij houden het nieuws en de adviezen van GDD/RIVM en NOC*NSF dagelijks in de gaten, als er updates zijn, zullen wij die opnieuw via een email bij u melden.

 

Deze mail is naar alle leden van de BV Den Bosch gestuurd waarvan wij een email adres hebben; helaas is dat niet van iedereen. Graag uw teamgenoten informeren al u twijfelt of hij/zij dit bericht niet zou hebben ontvangen.

 

PS

Als u dit bericht niet in uw mailbox heeft ontvangen, neem dan even contact met ons op... dan hebben wij waarschijnlijk geen actueel email adres meer van u.

 

Met vriendelijke groet,

Erik Meegdes
Voorzitter – BV Den Bosch

Bestuursberichten...

Graag uw contactgegevens, met name uw email adres, updaten in mijnNBF.nl, als u uw inloggegevens niet (meer) weet... stuur vanaf uw huidige email adres een bericht naar:

ledenadministratie@bowlingdenbosch.nl 

of voorzitter@bowlingdenbosch.nl

AGENDA

27 januari - 19.30 uur ALV

Toernooien

BowlingShop

"Maaspoort"

Per 23 maart verkrijg de Motiv Villain.

Check onze Facebook pagina voor meer informatie

shopvillain.jpg

...