NIEUWSBERICHTEN

 Er is een nieuwe nieuwsbrief uitgestuurd! Deze is per email uitgestuurd en ook op de website geplaatst.

 

Als u de nieuwsbrief niet per email heeft ontvangen, geef dan uw correcte email adres aan ons door!

 

Ondwerpen in de nieuwsbrief:

  • Corona afspraken huisleagues
  • Adreswijzigingen e.d.
  • ONE Ball Tournament
  • Reguliere leagueformat per september!
  • Sponsoractie PLUS Maaspoort
  • Ontwerp wedstrijd voor reclame borden

 Naast de nominatie voor "Vereniging van het Jaar" die we als vereniging eerder mochten ontvangen, is BVDB voorzitter Erik Meegdes vanmiddag genomineerd voor de NBF Award "Vrijwilliger van het Jaar".

 

Vrijdag 10 juli volgde de uitslag: Erik is verkozen tot "Vrijwilliger van het jaar".

 Win een gloednieuwe bowlingbal! Houd tabloid Bowlen.nl in de gaten.

Eén dezer dagen valt ook een nieuwe Bowlen.nl op de mat bij al onze leden. Naast veel leuke interviews en nieuws, vinden onze leden ook een bon in de tabloid die heb kans biedt in het nieuwe seizoen een gloednieuwe bowlingbal te winnen!

Knip uit! Neem mee!
Het coronavirus heeft er sinds maart flink in gehakt, wereldwijd. Iedereen krijgt ermee te maken, danwel privé, danwel professioneel. Ook heeft het een enorme invloed gehad op ons huidige seizoen. Leagues konden niet worden afgemaakt, toernooien en kampioenschappen moesten worden afgelast. 

Ondanks deze tegenslagen, zetten we ons in voor de toekomst van onze sport. Om die reden deden we in april ook een oproep om loyaal te blijven aan de sport. Ondanks de tegenslagen en de flexibiliteit die van ons gevraagd wordt, hopen we dat onze aangesloten leden het plezier in de sport niet zijn verloren.

We zijn daarin positief gestemd, zeker na de ruime versoepelingen die per 1 juli ingaan. Wanneer onze leden blijven bowlen, is dit van grootte waarde voor het voortbestaan van alle verenigingen, de bowlingcentra en de bond.

Leden die de sport ondanks deze tegenslagen trouw blijven, willen we daarvoor bedanken! Daarom verloten we in oktober onder de leden van wie we een bon hebben ontvangen én die in het nieuwe seizoen nog lid zijn, 10 nieuwe bowlingballen. Deze winactie is mede mogelijk gemaakt door onze partner Bowltech. 

Hoe maak je kans?
Bewaar de nieuwste Bowlen.nl goed en knip de bon uit die je vind op pagina 4, lever die in het nieuwe seizoen in bij jouw vereniging en je maakt automatisch kans op één van de tien bowlingballen! Heeft u meerdere bonnen nodig (1 tabloid en meerdere bowlers op hetzelfde adres?) print dan de bon uit van de website van de NBF of klik hier voor een digitale bon

Graag uw contactgegevens, met name uw email adres, updaten in mijnNBF.nl, als u uw inloggegevens niet (meer) weet... stuur vanaf uw huidige email adres een bericht naar:

ledenadministratie@bowlingdenbosch.nl of voorzitter@bowlingdenbosch.nl

AGENDA

Het nieuwe seizoen zal starten op dinsdag 01-09-2020!

 

De eerste jeugdtraining is dan op woensdag 2 september en de eerste jeugdleague op zaterdag 5 september 2020.

TOERNOOIEN

Op dit moment mogen toernooien nog geen doorgang vinden.

 

Voorlopige planning:

Bossche Kampioenschappen

  • Senioren : 13/14 mrt 2021
  • Jeugd : nog te plannen

NATIONALE TRIO LEAGUE

Meer informatie hierover als deze bekend is. Check hiervoor ook de website van de NBF